Gyújtókábel, gyújtáskábel, gyertyakábel, gyertyapipa gyártása
Kugler gyújtókábelek 1990 óta  

   
        Vissza a címlapra

Kiemelt akciók 2016-ban

Folytatjuk az  xr25 akciót A webáruház keresőjébe írja be a típust és az xr25 kódot. Pl. Ford xr25 vagy Focus xr25
Opel xr25, Astra xr25  Suzuki xr25  stb
és jönnek az akciós termékek.

Belépés a webáruházba


 
    Ha segítségre van szüksége:
    telefon: 20 9519-849
    e-mail: kugler@gyujtokabel.huNéhány mondat a KUGLER KÁBEL gyújtókábel gyártó vállalkozásról.

Vállalkozásom 1990 óta gyárt gépjármű gyújtáskábeleket. Jelenleg 500 féle gyújtókábel készlet szerepel a webáruházban, de a kínálatot folyamatosan bővítjük. Ezeket a termékeket egy-két munkanapon belül szállítani tudjuk.
A kábeleket és a csatlakozókat közvetlenül angliai és németországi és amerikai gyárakból szerezzük be és a gyárinak megfelelő technológiával szereljük össze. A gyártás végén minden szálat személyesen ellenőrzök.
A kiváló anyagoknak és a gondos szerelésnek köszönhetően minőségi kifogással igen ritkán találkozunk. 
A hazai piacon talán egyedüliként a gyújtáskábelekre 3 év garanciát vállalunk és az esetleges reklamáció esetén nem kérünk szervízszámlát, vagy szerelői szakvéleményt sem. A garancia részletes  feltételei itt
A jelenleg raktáron lévő huszonhárom féle gyújtókábelből és többszáz féle csatlakozóból gyakorlatilag bármilyen járműhöz tudunk kábelt gyártani. A jelenlegi gyújtáskábel választék itt.
A kínálat a legegyszerűbb PVC szigetelésű kábelektől a mintás szövetbevonatú kábeleken át a legjobb minőségű kis ellenállású USA Taylor Spiro Pro kis ellenállású 8 mm-es színes szilikon kábelekig terjed.

Minden motorhoz igyekszünk a gyárival megegyező vagy annál jobb  minőséget gyártani. Ha olcsóbb terméket szeretne, hajlandók vagyunk minőségi kompromisszumra de bizonyos szint alá még a megrendelő kifejezett kérésére sem megyünk. 
Ha ipari célra keres nagyfeszültségű kábelt (gázmotorok, szikragyújtású kemencék, villanypásztorok stb) vagy különleges igénye van (tuning, veterán, hajómotor, speciális csatlakozók) keressen meg és rövid határidővel legyártom.
A német BBT cég által gyártott gyújtótrafókat is forgalmazzuk néhány népszerű típushoz.

Ha a keresett terméket nem találta meg a webáruházban kérjen ajánlatot.
Kérem adja meg az autó pontos típusát, évjáratát, hengerűrtartalmát és a motorkódot.